High class byhus med respekt for området

Oasis er blevet til i et samarbejde mellem ejendomsudvikler Morten Boll, Professor og Arkitekt Carsten Juel-Christiansen samt Praksis Arkiteter, som har tegnet Oasis. Visionen var at skabe en klassisk byejendom i et nutidigt og imødekommende udtryk med referencer til de omkringliggende bygninger – tro mod kvarterets særlige værdier og historiske charme.

URET PÅ TOPPEN

Oasis er skabt med detaljeret præcision for sin beliggenhed, og arkitekturen er nøje afstemt med både omgivelserne, lysforhold og æstetik i fokus. Væk fra gaden åbner husets tre lysgårde op mod de tilstødende bygningsgårde og -gavle, og giver lys, luft og ro til boligernes værelser. Flere af lejlighederne har altan mod eller adgang til lysgårdene, og alle lejlighederne i Oasis har franske altaner mod gaden med store vinduer, der kan lukkes helt op. På den måde kan solen og bylivet nå helt ind i stuerne.

Facaden er beklædt med tilhuggede lyse natursten i stueplan og på 1. sal, hvor forskellige naturstensoverflader giver karaktér, eksklusivitet og oplevelser i gadeplan. De øvrige etager fremstår med lys facade kombineret med forskellige naturstenselementer omkring vinduer og karnapper, som tilfører diskret og stilfuld elegance. Huset spejler sig på den måde op mod de øvrige, stilfulde huse længere nede ad Ny Østergade.

ET STILSIKKERT PUNKTUM

Oasis er skabt med detaljeret præcision for sin beliggenhed, og arkitekturen er nøje afstemt med både omgivelserne, lysforhold og æstetik i fokus. Væk fra gaden åbner husets tre lysgårde op mod de tilstødende bygningsgavle, og give lys og luft til boligernes værelser. Flere af lejlighederne har altan mod eller adgang til lysgårdene, og alle lejlighederne i Oasis har franske altaner mod gaden med store vinduer, der kan lukkes helt op. På den måde kan solen og bylivet nå helt ind i de højloftede stuer.

Indgangspartierne i Oasis byder smagfuldt velkommen med elementer af egetræ, lækre lamper og smukke skovgrønne natursten på gulvene. Både opgange, den svungne, næsten skulpturelle trappe til førstesal samt trapperne til alle etager, beklædes med samme lyse natursten, som opleves på facaden. Dermed trækkes husets smukke, ydre udtryk med indenfor – og fuldender æstetikken.

Tæpper på alle etagernes repos’er giver eksklusiv hotelstemning og dæmper desuden lyden, når man går ud af elevatoren.

Oasis er et hus i luksusklassen, som er designet til at holde og patinere smukt – og som samtidig fuldender og færdiggør området på stilsikker vis.