Midt i Kbh K’s hot spot

Oasis ligger i smørhullet af København K – med kort afstand til metro, shopping, caféliv og fine dining. København K er kendt for high street shopping, Nyhavns ikoniske stemning og masser af cyklister på de små hyggelige gader.

Storbyens puls mærkes her fra første parket, og Ny Østergade er én af Københavns mest fashionable shopping-gader med flagship stores for nogle af de hotteste danske og internationale high end brands.

Ny Østergade-kvarteret, som bl.a. tæller Store Regnegade, Christian IX’s Gade, Gl. Mønt og Grønnegade, er en sand oase af butikker, gallerier, caféer og restauranter. Her mødes erhvervslivets top og byens trendsættere, når der skal spises eller shoppes.

Flere af Hovedstadens mest attraktive perler og yndede oaser ligger lige om hjørnet fra Oasis – Kongens Nytorv, Kongens Have, Strøget, Det Kongelige Teater, Skuespilhuset og Ofelia Plads, og området har en helt speciel international atmosfære, som er elsket og eftertragtet blandt byens borgere og turisterne.

EN LILLE HISTORIE

Oasis ligger på en grund, der har stået tom i mere end 50 år. Omtalt som ’Parkeringspladsen’ blandt lokale kendere, og netop fungeret som dette, kan grundens historie dog dateres mange hundrede år tilbage, hvor den indgik som en del af urtehaven for Københavns Slot. I 1377 var den en del af ’Rosengården’ og var i årene omkring år 1500 en del af Skt. Clara Klosterhave, hvor det formodes, at en klostermur er gået tværs igennem grunden.