DEN GRØNNE OASE

Øverst oppe på Oasis har man udsigt til byens tårne – og til en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Den store, fælles taghave etableres med hyggelige og læskabende haverum med planter, buske og blomster – som desuden kan ses og nydes på lang afstand samt nede fra gaden. Regnvand samles op og udnyttes til vanding af alt det grønne på den overdådige terrasse, som beklædes med de eksklusive og smukke natursten – noget, der sjældent ses på tagterrasser i byen.

Den frodige tagterrasse på toppen har tre huse med solfangere på taget. To af dem er trappehuse, og det midterste er et eksklusivt orangeri med glas på tre sider. Alle tre huse indrettes med siddemiljøer, og orangeriet er endvidere udført med gedigne trælofter og lækre natursten på gulvene. Desuden er her et fuldt udstyret køkken samt toilet – indrettet i samme kvalitet som i boligerne. Her kan man afholde private dining, invitere sine venner og forretningsforbindelser, eller blot sætte sig med en god bog, et glas vin eller måske nippe krydderurter fra den fælles urtehave?

De hyggelige solkroge kan nydes på lune dage, og selv når vejret bider fra sig, vil taghaven være ét af Kbh K’s fedeste hangouts for beboerne.